Dunlopillo senge

Er bedre søvn også dit nytårsforsæt?

Julen står for døren og nytåret kommer lige efter. En tid med hygge og ikke mindst fridage, hvilket betyder muligheden for at sove længe(re end sædvanligt). Men hvis ikke du har en god seng at sove i, så kan du have fri flere uger eller år, uden det gør den store forskel for din søvn. 

En seng er, naturligvis, beregnet til at ligge i, i længere tid, men med en dårlig seng, føles det hurtigt som om du allerede har ligget ned alt for længe. Det kan gøre det til en straf i stedet for en belønning, når du får lov at sove længe i juledagene. Og hverdagene bliver også langt nemmere at komme igennem, når man har sovet ordentligt i en god seng. 

Dunlopillo – det sikre valg 

Hvis du leder efter senge med kvalitet, er det Dunlopillo senge du skal gå efter. Produktionen af Dunlopillo madrasser begyndte helt tilbage i 1929, og de har derfor over 90 års erfaring. De startede med at producere naturlatex, som i starten primært blev brugt til sæder på motorcykler og i fly.  

Senere fandt de også på at bruge naturlatex til senge, idet det er et materiale der holder formen godt. Dette betyder også, at de giver hele 15 års garanti på deres produkter, idet de er sikre på, at de holder så længe. Det vil altså dermed sige, at der næsten er garanti for, at du kommer til at sove godt i en Dunlopillo seng. 

En anden grund til optimal søvn er, at sengene er bæredygtige. Alle deres senge har certifikatet OEKO-TEX STANDARD 100. Dette har de blandt andet på grund af deres brug af naturlatex, men også på grund af deres bæredygtige produktion – de håndlaver nemlig alle deres senge i Thy. 

God vejledning er vigtigt 

Hvis du påtænker at investere i en Dunlopillo seng, kan det anbefales at sørge for at få den rigtige vejledning inden. Her er særligt SengeSpecialisten kendt for deres gode vejledning. Som navnet også antyder, er de eksperter i lige netop senge, og det er værd at tage med, når du skal investere i et så stort køb som en seng.  

En seng er nemlig ikke bare noget, du lige køber. Nok kan vi selv vurdere, hvornår vi ligger godt, men der er stor forskel på at ligge godt i 10 sekunder i en udstillingsseng, og så ligge godt de næste mange år. Derfor er det altid en god idé at finde en ekspert i lige netop senge, som kan hjælpe dig med at vurdere hvilken type seng du har brug for.  

Hvilke type seng skal jeg have? 

Det du selv skal tage stilling til, når du vælger seng, er mere simple ting som udseende, funktion og størrelse. Her er det altid en god idé at tænke langsigtet. Hvor mange skal I sove i sengen på sigt – er det kun dig, dig og en partner, eller dig, partneren og et barn eller to?  

Udseendet er også vigtigt, men langt de fleste senge kan pyntes lidt med et sengetæppe og en forfærdelig masse pyntepuder.