gardinbus København

Få dine drømmegardiner leveret til døren og monteret – uden at røre en finger

De rette gardiner sætter prikken over i’et på indretningen og har enorm betydning for det lys, din bolig får – og vælger du forkert, kan de virkelig lægge en dæmper på den gode stemning. Selvom det virker simpelt, så kræver det faktisk også både en fast hånd, præcision og knowhow at sætte gardinerne korrekt op. Alt i alt er der meget, der kan gå galt, hvis du ikke ved, hvad du laver. 

Med et besøg fra Gardinbussen undgår du alt besværet. De kommer med mange års ekspertise inden for flotte gardiner, ved præcist, hvad der klæder dit rum, lytter til dine idéer og giver sparring – og de håndterer hele monteringen, så du heller ikke skal bekymre dig om det. Book en uforpligtende snak på gardinbus.nu og læs videre her for at høre mere om, hvorfor du skal have professionel hjælp til dine gardiner. 

Mange års erfaring med smukke gardiner 

Som vi ganske kort kom ind på ovenfor, så har Gardinbussen mange års erfaring med at montere gardiner af kvalitet flot og sikkert i de danske hjem. Med over 15 års erfaring har de kørt rundt til masser af boliger og set lidt af hvert. Særligt har de specialviden om, hvordan man vælger og monterer de helt rigtige gardiner i københavnerlejligheder, da de har kørt mange kilometer i dette område. Jo, der er selvfølgelig visse fællestræk i de fleste boliger i dag, som man helt sikkert kan trække på erfaring med lige meget hvor, man er. Men københavnerlejligheder er noget særligt og kræver, at man tænker kreativt på en lidt anden måde, når man vælger gardiner til at indramme deres vinduespartier – en disciplin, som Gardinbussen efterhånden er blevet mestre i. 

Professionel hjælp og rådgivning 

Når Gardinbussen kommer ud til dig, vil du allerede have haft en god snak med dem om dine udfordringer og forventninger. Du sørger selv for at tage kontakt til dem, hvorefter I tager en helt uforpligtende snak om, hvad du ønsker og har brug for, hvis din gardindrøm skal kunne gå i opfyldelse. Med års ekspertise kan Gardinbussen allerede i denne samtale give dig en god idé om, hvad den bedste løsning vil være for dig – men for at få det bedste resultat lægger de selvfølgelig vejen forbi din bolig for at se, hvad de har med at gøre, efterfølgende. 

En løsning skræddersyet til din bolig 

På det første besøg vil Gardinbussens medarbejdere tage et grundigt kig på din bolig – selvfølgelig med et særligt fokus på dine vinduer. De vil tage bestik af din generelle stil, lysindfaldet i dine rum og dine vægges materiale og krav til ophænget. De vil selvfølgelig også tage en snak med dig om, hvad du har behov for, at dine gardiner kan. Skal du f.eks. have gardiner til et soveværelse, er det vigtigt for mange mennesker, at de har mulighed for at mørklægge rummet – imens andre slet ikke kan forestille sig andet end at vågne op med solen blidt skinnende igennem gardinerne. Det afhænger alt sammen af din bolig og dine unikke behov – og du kan være sikker på, at Gardinbussen tager hensyn til det hele, til en yderst overkommelig pris.