junair

Få en JUN-AIR kompressor til opgaven

Er du en gør-det-selv person? Så har du sikkert overvejet at anskaffe dig eller ønske dig en ordentlig kompressor. Der er næsten ikke grænser for, hvad en god kompressor kan hjælpe dig med. Ja, den simple opgave er selvfølgelig at pumpe et dæk eller puste noget op, men du kan også få en masse værktøjer, der kører på trykluft. Alt det ved du sikkert i forvejen, hvis du læser med her. En JUN-AIR kompressor er så god som nogen anden, de kører i mange, mange år, og det er da sådan en, du skal anskaffe dig. Her kan du læse lidt mere.

En gave af en kompressor

JUN-AIR er godt nok ikke danskejet længere, men de producerer stadig kompressorer i ægte dansk kvalitet. De er kendt for høj kvalitet, lavt støjniveau og en ekstremt levetid. Oftest kører de i mere end tyve år, før de kører flad.

Dermed er en kompressor fra JUN-AIR en god investering, idet der går meget længe inden du skal se dig om efter en ny, hvis du da nogensinde skal det. Desuden er der mindre risiko for at genere dem, du bor med, når du kan få decibel helt ned til 43. Det gør også arbejdet mindre skadeligt for dine egne ører.

Find en god model hos granzow a/s for eksempel og se, om ikke specifikationerne lokker med dig. Det er skønt at have en kompressor, der bare dur, og som kan gøre mange af dine projekter og opgaver lettere, både i værkstedet og uden for det.

Derfor er det en oplagt gave til dig selv, til din ønskeliste, eller til din handy ven eller partner, med en kompressor fra JUN-AIR.

junair

Glæden ved at ordne tingene selv

For dem, der ikke har genet, kan det måske være svært at forstå. Men man får bare sådan en stor glæde ud af at ordne noget selv, i stedet for at hyre en professionel til det.

Selvfølgelig skal der ikke være nogen skam i det, hvis man ikke har overskud til at ordne noget praktisk, eller man ikke synes, man kan finde ud af det. Men for os andre, er sådan en udfordring bare spændende, og man får helt lyst til at komme i gang.

En kompressor gør jo netop, at du kan gøre en masse ting selv, som du ellers ikke ville være i stand til. Det er et rigtigt godt argument, hvis nu du skal overveje din mand eller kone eller partner om, hvorfor det er en god idé at investere i et monstrum fra JUN-AIR. Det er meget mere end bare et larmende, hostende monstrum i jeres skur. Det er et multianvendeligt værktøj, der holder i mange år og gør håndværkere overflødige i mange tilfælde.

Igennem årene kan du så nemlig udbygge din samling af lufttrykdrevne værktøjer, og for hvert stykke, sparer du nu penge, fordi du ikke længere driver det med el eller andet. Det er sådan de gør hos tandlægen, automekanikeren og mange andre steder. Hvorfor skulle sådan en effektivitet være forbeholdt de professionelle?