bikini hipsters

Guide: kend dine bikinitrusser

Det er måske ikke lige sommer og varme du tænker på, når du kigger ud af vinduet i dag? Eller måske er det lige netop sol og varme du sidder og drømmer om, på sådan en kold dag som det er i dag. Men åh, det betyder jo også strand og badning. Virker din bikini fra sidste år stadig? Eller har du aldrig rigtig fundet de perfekte bikinitrusser til din figur? Der er nemlig ikke noget værre end når bikinitrusserne ikke sidder ordentligt. Her finder du en guide over de forskellige slags bikinitrusser der findes.  

Bikinihipster  

Er du mest til bikinitrusser, der dækker en stor del af din numse? Så er det en bikini hipsters du skal gå efter. Det er nemlig den største slags bikinitrusse du kan gå efter. Så er det en bikini, hvor mest muligt er dækket. Er det altså en bikinihipster du skal have fat i. du kan både få bikinihipsters der er højtaljede og normale i taljen. Dermed kan du også få en bikinihipster der dækker en del af din mave. Derfor er en bikinihipster også den type bikinitrusse, der minder mest en den traditionelle badedragts underdel. Men en bikinihipster behøver bestemt ikke være kedeligt blot fordi den dækker meget. Mange synes endda at det er både pænt og sensuelt med en dækkende bikini fremfor en bikini der ikke dækker ret meget af din krop. Du kan også sagtens få en bikinihipster i alle de fine farver og mønster som du kender fra andre typer bikinitrusser. En bikinihipster er pæn uanset din kropstype, men den kan hjælpe med at skjule en blød mave. Hvis det er det der er din bekymring.  

Bikini briefs  

Bikini briefs er de helt klassiske bikini trusser med de smalle sidder, den høje udskæring til dine ben og ret dækkende bagpå. Derfor er det en bikini briefs du skal gå efter, hvis du foretrækker en bikinitrusse der er en smule mindre en bikinihipsteren men større og mere dækkende end en tanga eller en g-strengsbikini. En bikini briefs er altid et sikkert valg og meget klassisk. Den passer derfor til alle kropstyper og understreger dine former fint. Den høje udskæring til benene vil få dem til at syne længere. Det er der nogen den godt kan lide. Derimod er der andre der ikke er vild med en høj udskæring til ben. Det er derfor noget du skal være opmærksom på, når du kommer en bikini briefs.  

Bikini tanga og g-strengsbikini  

Tangaunderdelen og g-strengsbikinien er altså de to mindste bikinityper du kan finde. Er du ikke vild med store hvide områder på din krop, efter du har solet dig så er det denne type trusse du skal gå efter. Den fylder næsten ingen ting og vil derfor ikke dække ret meget for solen. Tangaen er en smule større en g-strengen og sidder altså mere som en briefs hvor en g-strengsbikini har pasform som du kender det fra en almindelig g-streng. Gå derfor efter en tanga, hvis du synes en g-streng er lige lille nok men du samtidig gerne vil have sol på så meget af din krop som muligt.