explainer video i høj kvalitet

Hvad er en explainer video , og hvorfor du har brug for en

Du har med garanti set dem før. De korte, informative videoer, der kortfattet forklarer et produkt eller en tjenesteydelse på en letforståelig måde. De kaldes explainer-videoer, og de er et utroligt effektivt markedsføringsværktøj. Faktisk oplever virksomheder, der bruger explainer-videoer på deres hjemmesider, en stigning da en video fanger meget mere. Desto bedre videoen er desto mere tilbøjelig er man til at se den. En explainer video i høj kvalitet er altså super godt.

Men hvad er en explainer-video egentlig?

Og hvorfor er de så effektive, og hvorfor bør enhver virksomhed have en? Her er alt, hvad du behøver at vide om explainer-videoer, og hvorfor din virksomhed har brug for en.

Hvad er en forklaringsvideo?

En explainer-video er en kort video – normalt under to minutter – som forklarer et komplekst koncept på en måde, der er let at forstå for den almindelige person. Forklaringsvideoer er meget engagerende og kan bruges til at promovere et produkt, en tjeneste eller et brand. Nøglen til en vellykket forklaringsvideo er enkelhed. Du ønsker at destillere dit budskab ned til dets kerne, og kommunikere det på en klar og præcis måde. De bedste forklaringsvideoer finder en balance mellem lyd- og visuelle elementer og bruger begge dele til at engagere seerne yderligere og forenkle komplekse koncepter. Man altså derfor få sit budskab igennem effektivt, da man tager læseren/modtageren i hånden og meget pædagogisk viser budskabet frem.

Hvorfor du har brug for en forklaringsvideo

Forklaringsvideoer er en vigtig del af enhver effektiv markedsføringsstrategi. Her er grunden til det:

De øger engagementet – Mennesker er forudindtaget af visuelle elementer; vi er skabt til at behandle billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Ved at bruge visuelle billeder kan du mere effektivt engagere dig i dit publikum og kommunikere dit budskab. De hjælper dig med at skille dig ud – Med så meget konkurrence online er det vigtigt at finde måder at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne på. Forklaringsvideoer hjælper dig med at gøre netop dette ved at give dig mulighed for at vise din unikke brandstemme og personlighed frem. Forklaringsvideoer er et af de mest effektive markedsføringsværktøjer, der findes i dag. Hvis du ikke allerede bruger dem, er det nu, du skal begynde!

Der er nogle få vigtige ting, du skal huske på, når du laver en god video

Det handler om at få sit budskab igennem på så lidt tid som muligt. Det er en hård krig ude i verden når det handler om at fange opmærksomheden. Der er 1000 ting på en gang, og selvom du er heldig at fange folks opmærksomhed – så har du den ikke i ret lang tid. Man har den kun til låns, før endnu noget helt nyt vildt spændende og banebrydende tyvstjæler den fra dig. Du kan derfor ikke vide dig sikker i, hvor lang tid du har opmærksomheden. Dermed skal du forsøge at gøre videoen så god og kort som mulig for mest muligt effekt.