Kom op at stå uden at afbryde dit arbejde

Sidder du ned det meste af dagen på kontorstolen? Husker du at holde dine pauser og få strukket benene? Dit helbred er vigtigt både på kort og lang sigt. Derfor er det vigtigt, at du bevæger dig i løbet af dagen, selvom dit arbejde kræver din fulde opmærksomhed og fokus. Det kan være svært at huske, når man er fordybet i en opgave. Men med et hæve sænkebord kan du nemt komme op at stå uden at afbryde dit arbejde. Det eneste du skal er at trykke på en knap og køre bordet op og ned en gang imellem i løbet af dagen. Der findes et stort udvalg af hæve sænkeborde, som passer både ind i et privat hjem og til kontoret. Find alt til kontoret i stole og borde her.

Flere og flere arbejder hjemmefra

Efter en lang corona-nedlukning er det blevet mere normalt at arbejde hjemmefra. Flere og flere veksler mellem nogle dage på kontoret og derhjemme. Men ikke alle har de bedste forhold på hjemmekontoret. Nogen sidder ved køkkenbordet og arbejder, og andre sidder måske på børneværelset ved et lille skrivebord. Har du de bedste arbejdsforhold derhjemme? Det er tid til at tage hjemmekontoret op til revision. Hæve sænkeborde, der er beregnet til, at du kan arbejde i mange timer og samtidig finde en ideel stilling at sidde eller stå i, er et godt alternativ til køkkenbordet. Der findes mange forskellige hæve sænkeborde, som ikke fylder alverden, og som nemt kan passe ind i et privat hjem.

Gør sundhed til en del af dit arbejdsliv

De fleste ved, at det er sundt at bevæge sig. At stå op mens man arbejder kan også være godt for koncentrationsevnen. Hvis du sidder ned hele dagen og måske synker lidt sammen i kroppen, er der risiko for, at du bliver træt og får sværere ved at koncentrere dig. Kom op at stå med et hæve sænkebord. Så får du et sundere arbejdsliv og bedre koncentrationsevne. Et hæve sænkebord hjælper dig til at holde en rank holdning i kroppen og skifte stilling lidt oftere.

Sådan får du det bedste ud af et hæve sænkebord

Din sundhed er vigtig, når du arbejder. Det er godt at bruge hæve sænkebordet cirka en gang i timen, så du får skiftet stilling flere gange i løbet af en dag. Det er vigtigt, at du er bevidst om, hvordan du bruger hæve sænkebordet, så du ikke risikerer at spænde i nakken eller belaste andre muskler ved at stå forkert. Hæve sænkebordet skal helst være i en højde, så dine underarme kan hvile på bordpladen uden, at du trækker skuldrene op til ørerne. Når du står ved et hæve sænkebord, er det vigtigt, at du står med rank ryg og strakte ben. Hvis du hviler mere på det ene ben end det andet, risikerer du at overbelaste benet og hoften. Få et hæve sænkebord til dit hjemmekontor og tænk sundhed ind dit arbejdsliv – på kort og lang sigt.