knivmagnet træ

Pryd din væg med en knivmagnet i træ

Har du lige fået sat dit køkken i stand, men mangler det sidste touch for at fuldende det? Så kan du eksempelvis i stedet for at have alle dine køkkenknive samlet i en skuffe opbevare dem på en elegant knivmagnet i træ – så har du altid dine knive ved hånden når du står og er i gang med at tilberede din lækre mad. Ved at have dine knive hængende på en smuk og dekorativ knivmagnet tilføjer du lidt mere personlighed til dit køkken.

Håndlavede knivmagneter i træ

Sætter du stor pris på kvalitet og design skal gå hånd i hånd i dit hjem? Står du over for en investering i et nyt køkken i dit hjem eller måske en renovering af det gamle – så kan du allerede nu begynde at tænke ud af boksen for hvordan du blandt andet kan opbevare din køkkenknive. I stedet for de traditionelle måder, som ofte er i skuffer og knivblokke kan du i stedet opbevare dem på en fin håndlavet knivmagnet i træ, så du altid kan have dine køkkenknive inden for række vide. Placerer du knivmagneten på en central plads i dit køkken gør du det nemmere for dig selv når du står og skal have fadt i de forskellige knive ved madlavningen. Til trods for det brede udvalg af knivmagneter i træ hos https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/ er, der ikke to, som er fuldstændig ens da hver knivmagnet er fremstillet i hånden – ved at vælge en håndlavet elegant knivmagnet vil du nyde synet ved placeringen på væggen i dit køkken.   

Knivmagnet i smukt design – til dit køkken

Lad design og funktionalitet hænge sammen – ønsker du dine køkkenknive skal være tilgængelige og nemme at komme til, men båret af et smukt design. Så kan du eksempelvis vælge at investere i en håndlavet knivmagnet i træ, som er designet så du let kan få fat i håndtaget på dine knive ved at knivmagneten er påsat en stålskinne og derved er tre centimeter ud fra væggen. Da knivmagneten er lavet i træ undgår du herved at dine køkkenknive bliver sløve af knivmagneten – ophænget er tilmed udviklet helt specielt, så monteringen af knivmagneten er meget let og samtidig slipper du for synlige skruer og beslag. Så nyd synet når dine køkkenknive pryder væggen i dit køkken og glæd dig over, hvor dejlig let det er at komme til dem når tilberedningen af maden skal i gang.

En knivmagnet i træ til et hvert hjem

Hvad end du bor i et hus med et stort køkken eller en studielejlighed, så findes de elegante knivmagneter til ethvert hjem da de bliver produceret i flere forskellige størrelser. Rummer dit hjem et stort køkken, hvor der er meget vægplads kan du nemt have op til flere knivmagneter hængende til at opbevare dine lækre køkkenknive. Eller måske er pladsen i dit køkken trang da du i øjeblikket studere og derfor bor i en studielejlighed og har derfor ikke meget vægplads i dit køkken – uanset hvor meget vægplads du har i dit køkken, så kan du helt sikkert finde den rette knivmagnet i træ, som passer til lige præcis dit køkken.