Maileg

Unikke legetøjs produkter fra Maileg

Et unikt børneunivers er indeholdende unikt legetøj til børn. Legetøj som udvikler et barnesind i fantasiens verden og hvor børns eventyrlyst dertil også kommer i spil er et hit hos mange børn. Kender du ikke til Mailegs legetøjsprodukter, så bør du absolut se mere herom i indsatte link.

Dyrenes verden

Afsættet i Mailegs legetøjsprodukter er med udgangspunkt i dyrenes verden. Små nuttede dyr som kaniner, ræve, bamser m.m. og hjem der kan skabes for disse små væsener, gør at mange børn især piger er vilde med konceptet. Måske fordi der også er indbygget et sødt legehus i konceptet, hvor mange timer kan tilbringes i en eventyrverden med de små dyr. Også sammen med sine venner og veninder.

Maileg

Unik opbygning af koncept

Ting fra konceptet kan ønskes og købes løbende, så på den måde kan det blive en mange års anvendelse og glæde ved at lege med disse udsøgte legetøjsprodukter fra Maileg. Og det at glæde sig til noget som barn eller blive overrasket med en uventet gave, værdsætter mange børn. Fantasien er oplagt i konceptet og fremmer børns udvikling heraf til glæde for barnet og børn. Dertil er det produkter, der kan aftørres og vaskes, således at hygiejne også prioriteres, hvilket mange mødre sætter pris på.

Leg er sund læring

At lege er forbundet med læring på flere plan. Til dels bruger børn deres kreativitet og fantasi, men der er også det sociale aspekt i legen. At indgå i en leg med andre børn er udviklende for ethvert barn. Masser af læring om at dele, bytte, undvære; tilsidesætte egne behov og glæde en anden. Men også læring om fælles mål, lytte til andres ideer, afvige fra egen historie og indgå i en andens historie, når fantasien løber løbsk hos hinanden. Alt sammen egenskaber hos børnene til at udvikle spændende og sjove lege enten alene eller sammen med andre børn.

Støt børnene i den gode leg

Det er videnskabeligt bevist, at leg er vigtig for børns generelle trivsel og udvikling. Så jo længere dit barn kan og får lov til lege desto for dit barns sundhed. Mange børn i dag er optaget af mobiltelefon og ligeledes spil på nettet. Skab sammen med dit barn nogle rammer, således at det at lege bevares længst muligt. Det er givtigt og stimulerende for dit barn og børns hjerner. Lege konceptet som Maileg kan også foregår udendørs, hvilket også er sundt for dit barn. Udendørs områderne kan inddrages i spændende lege, hvor naturen også får lov til at spille ind. F.eks. lege landbrug med dyrene eller benytte elementer som skov i legen. Oplagt når dyr også indgår i Mailegs lege koncept. Dertil er den friske luft sundt og booster immunforsvaret, hvilket også understøttes af Mailegs produkter til de helt små i form af sutteklude både til drenge og piger. Som også kan anvendes, når de sover udendørs. Dertil kan man som forældre skabe små historier om dyrene for de mindste og inddrage dem, når der skal puttes godnat.