soveværelse

Giv dit soveværelse en make-over!


Dit soveværelse er uden tvivl det vigtigste rum i huset – det er der, du sandsynligvis bruger mest tid i, og det skal være et sted, hvor du går hen for at lukke ned, slappe af og glide ind i natten aften efter aften. Derfor er det vigtigt, at dine møbler er i orden og er god kvalitet. Hvis dit soveværelse har brug for en opfriskning, eller du lige er flyttet ind i noget nyt og starter fra bunden, har vi samlet nogle ting, der skal overvejes for at hjælpe dig med at indrette dit soveværelse, så det bliver helt perfekt. Hvis du gerne vil købe din møbler online, er det helt sikkert værd at kigge ved BoBo Møbler, hvor du kan finde et stort udvalg til dit soveværelse – og resten af dit hjem selvfølgelig!

Maksimer det plads, du har

Hvis du har plads til en King Size-seng, skal du helt sikkert prøve den! To voksne, der sover sammen i en dobbeltseng, svarer til en babys barneseng hver til at sove i, så hvor pladsen tillader en King Size-seng og madras, vil det give en meget bedre nats søvn (og så får du også plads til at vrikke dig rundt i løbet af natten, som ikke lyder helt dårligt, vel?). Uden for din seng skal du vælge møbler, der passer til størrelsen på rummet – små møbler vil se tabte ud i et stort rum, og du vil prøve at udfylde rummet ned ad linjen for at kompensere for det.

Tænk meget på farverne

At vælge farven på dit soveværelse og alt det inden i det (vægge/sengetøj/linned/tilbehør) er ikke en beslutning, du skal tage for hurtigt.

For det første vil farver se anderledes ud i forskellige rumstørrelser og belysning, så bare fordi dybblå så godt ud på det foto, du har gemt, betyder det ikke altid, at det fungerer i dit eget soveværelse.

Vælg en ru farvepalet, du kan lide, og køb masser af tests, som du kan prøve på væggene først. Du vil blive overrasket over, hvordan en anden farve kan se ud på forskellige vægge, selv i samme rum. Brug et par dage på at overveje testerne, og tag derefter din endelige beslutning.

Der er ingen regler, når det kommer til farve i dit soveværelse, det er alt sammen din personlige smag. Vælg en neutral farvepalet, hvis du foretrækker et beroligende, mere afslappet soveværelse, eller få det til at sprænge med en farvevæg eller farverige møbler, hvis du vil have et mere farverigt rum.

flot soveværelse

Bring din personlighed ind

Du (og din partner, hvis du har en) vil bruge mest tid i dette rum, så gør det til dit eget. Bliv ikke presset af den nyeste Instagram-dille eller hvad der er i magasinet på dit sofabord – dekorér dit soveværelse nøjagtigt, hvordan du gerne vil. Der er så mange måder at bringe personlighed ind i rummet gennem kunst, blomster, familiebilleder og skæve tilbehør. Valget er helt op til dig, så husk, at gå efter din smag.