mulepose

Mulepose – bæredygtig pose til indkøb

Mangler du en pose eller taske, hvori du kan have langt det meste indkøb, computer, bøger og alt mulig andet? Så bør du overveje om en mulepose ikke er det helt rigtige valg.

Muleposer fremstillet af genbrugsplast, genbrugsbomuld eller bæredygtige naturmaterialer er mere populære end nogensinde før. Vi kan alle gøre en forskel for klimaet i vores hverdag ved at handle i genbrugsposer eller indkøbsnet i stedet for at købe en ny plastikpose i supermarkedet. For virksomheder er der både et socialt ansvar og en reklameværdi i at give en mulepose eller indkøbspose af et bæredygtigt materiale, hvilket også er en rigtig fin firmagave, og bl.a. derfor ser man dem alle vegne.

Der er mange grunde til at vælge en bæredygtig mulepose frem for en konventionel plastikpose. Bæredygtige materialer er ofte stærkere og mere holdbare end plastik, hvilket betyder, at de kan genbruges flere gange. De har også en tendens til at være mere stilfulde og miljøvenlige – to vigtige faktorer, som nutidens forbrugere kigger efter, når de vælger produkter.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du dem og meget mere hos Højgaard.

Gør noget godt for miljøet og vælg en mulepose

Når vi køber ind, bør vi alle tage ansvar for vores klima og miljø. I stedet for at købe en dyr og forurenende plastikpose i butikken bør vi tage et net eller en mulepose med hjemmefra. Ligesom man gjorde i gamle dage, før plastik blev opfundet. I dag kan vi få muleposer, indkøbsnet og poser lavet af rPET, genbrugsbomuld og jute. Alle er miljøvenlige og reducerer vores klimaaftryk.

At medbringe vores egen mulepose, når vi handler ind, er en lille måde, hvorpå vi kan gøre en stor forskel for miljøet. Hver gang vi bruger en mulepose, er vi med til at reducere forureningen og beskytte vores planet. Så lad os gøre vores del for at reducere plastikforureningen ved at medbringe vores egen mulepose.

Genbrugsbomuld er fremstillet af spildprodukter af brugt bomuldsstof og andre tekstiler. Bomuld er en afgrøde, som belaster miljøet meget, bl.a. grundet den store mængde vand, der skal bruges til landbruget og produktionen. Derfor reducerer vi store spild af naturens vandressourcer ved at genbruge bomuld. Jute er en plantebaseret fiber, der er miljøvenlig og bæredygtig. Det bruges ofte til at fremstille tasker, reb og andre materialer. Jute er 100 % biologisk nedbrydelig, hvilket gør det til et godt valg for dem, der er på udkig efter et miljøvenligt alternativ. Desuden er jute genanvendeligt, så du kan have det godt med at bruge det uden at skade miljøet.

Bæredygtige uleposer findes i en lang række farver og designs, og du kan derfor med garanti finde en mulepose, der kan matche din stil, således du også kan gøre noget godt for miljøet og handle ind med god samvittighed.