Mødeforplejning

Optimer kantinen med effektivt system til bestilling af mødeforplejning 

I virksomhedens kantine er hverdagen uden tvivl altid uforudsigelig – og det er noget, der kan være en smule stressende for medarbejderne, som arbejder i kantinen. Det kan derfor være en god ide at undersøge, hvad der kan gøres, for at gøre hverdagen nemmere for disse medarbejdere. Dette kan du for eksempel gøre ved at finde et effektivt system til bestilling af mødeforplejning. Hør mere om dette ved at læse videre her.

Sådan fungerer det 

For at kunne forstå, hvorfor dette nye system til bestilling af Mødeforplejning kan være noget, der hjælper kantinens dagligdag, er det vigtigt først at forstå, hvordan dette system fungerer. Dette system gør, at der nemt kan bestilles forplejning til forskellige møder, og at disse bestillinger går direkte ind i det system, som der i forvejen er i kantinens køkken. Her vil bestillinger altså ryge direkte ind på skærmen, så de nemt kan betjenes og laves. 

Dette gør altså, at der ikke skal besvares eventuelle opkald og mails angående bestilling af mødeforplejning – her vil medarbejderne, der skal bestille mødeforplejning nemlig nemt kunne gøre det over det nye system. Det kan altså være noget, der er med til at gøre hverdagen en del nemmere og også mere effektiv. 

Bestemt sortiment 

Der er mange forskellige fordele ved at få dette nye system til kantinens køkken. Det vil for eksempel være muligt for medarbejderne i køkkenet at indskrive det bestemte sortiment af mød på forskellige ugedage, så det bliver nemt for de resterende medarbejdere at se, hvad de kan bestille hvornår. 

Så vil der altså ikke være nogle komplikationer, når det kommer til sortimentet som tilbydes. På en måde kan det også planlægges, hvilke dage der skal serveres hvad, alt efter, hvad der passer bedst ind. Det vil uden tvivl være noget, som er med til at give mere struktur i køkkenet, hvor det hele sommetider godt kan gå en smule stærkt.

Online bestilling 

Som sagt slipper man med denne løsning i kantinen for, at der skal besvares mails og opkald vedrørende bestilling af mødeforplejning. I stedet vil medarbejderne nemlig kunne bestille maden online, og dette er noget, som er super smart af flere forskellige grunde.

På den måde vil det nemlig slet ikke være et problem med bestilling af mad. Medarbejderne kan nemlig helt selv online gå ind og bestille det, som de har brug for. Det gør både, at det bliver nemmere at bestille maden, men også at køkkenmedarbejderne få mere tid til madlavning, fremfor at skulle besvare mails og opkald. 

Dette system til bestilling af mødeforplejning er altså noget, der kan være med til at gøre en stor forskel for virksomhedens hverdag. Det vil være med til at effektivisere køkkenet, og gøre hverdagen nemmere for køkkenmedarbejderne. Det vil også gøre bestilling af mødeforplejning nemmere for de restende medarbejdere. Det er altså derfor noget, du kraftigt skal overveje, hvis du ønsker at optimere både virksomhedens kantine, men også dens hverdag.