gasfyr service

Derfor skal I have en serviceaftale til VVS-installationer


Ved Farum og helt ind til hovedstadsområdet, er der mange nybyggede byggerier. Det betyder, at der er splinternye badeværelser og køkkener, altså at VVS-installationerne er helt nye.  Det kan friste nogle af dem som er ansvarlige for driften af byggeriet, til ikke at indgå nogen serviceaftale med en VVS’er i Farum for eksempel. Det kan godt gå fint det første stykke tid, da det jo er helt nyt og ikke fejler noget endnu, men det kan give udfordringer og dyre regninger i sidste ende.
VVS-arbejde, for eksempel som installation af vandhaner, er noget som skal vedligeholdes med jævne mellemrum, ellers risikerer man at ende med et lejlighedskompleks som alle har dryppende vandhaner. Det vil være uhensigtsmæssigt af flere årsager, for det første ender det med at blive en dyr og stor regning, der kommer på en gang. Derudover vil det nok medfører en del utilfredse lejere, der ønsker at få det fikset med det samme.

Hvem skal I lave serviceaftalen med?

Når I har besluttet at en serviceaftale er en god ide, så er næste trin at finde ud af, hvem den skal laves med. Her kan man starte med at se, hvem der laver VVS i Farum.
Der er mange muligheder for at finde at indgå en serviceaftale med et VVS firma, et eksempel på nogle der gør det er, Flex VVS dækker også Farum og omegn.
I kan jo også overveje, om dem der lavede installationerne for jer i første omgang, har mulighed for at lave en serviceaftale på jeres VVS i Farum, man skal lige være opmærksom på, at det ikke er altid VVS firmaer gør begge dele. En anden ting, der kan være godt at tænke over, er om firmaet, der skal servicere jeres VVS i Farum, er placeret i en ikke al for lang afstand til jer. Det kan være en fordel, at vælge et VVS firma som ikke holder til på fyn, for hvis I en dag står med et akut VVS-problem, og har behov at de kommer og servicere jeres VVS i Farum hurtigt, så er det jo en udfordring med den lange kørsel. 

bolig

Det kan en serviceaftale til jeres VVS i Farum

Servicering af jeres VVS i Farum, kan give en tryghed i maven, da I hele tiden vil være et skridt foran. Ved at jeres installationer bliver vedligeholdt og tjekket op på, vil I vide, hvis der er noget som skal repareres, eller hvis der er en installation som skal udskiftes, med det samme. Hvis ikke disse ting bliver opdaget og fikset med det samme, kan det gøre at skaden bliver værre, end den var til at starte med, og derfor bliver regningen dyrere. Som nævnt før, så kan problemer med VVS ‘en give utilfredse lejere, så hvis i har en serviceaftale, der sørger for at kommer problemerne i forkøbet, ja så holder i lejerne glade og tilfredse, og hvis der så skulle opstå et problem med deres vandhaner for eksempel, ja så kan i tilkalde jeres VVS ‘er og problemet kan blive løst i løbet af ingen tid, det vil dine lejere helt sikkert sætte pris på.