motion

Få mere motion i hverdagen


Kender du det, at det lidt for ofte bliver sofaen, der danner rammen for din fritid? Det kan være lækkert at komme hjem efter en lang dag og lade sig synke ned i sofaen med en god film på skærmen og en skål slik i hånden. Men tit ender det også med at blive en aktivitet, der gør os mere dovne, og som bagefter giver en lidt ærgerlig fornemmelse i kroppen.

Er du træt af at ligge på sofaen i timevis og føle, at du bliver mere og mere træt og dvask? Så få gang i kroppen med en sund udendørsaktivitet, der kan få gang i puls og kredsløb.

Oplev naturen på tæt hold

En af de gode måder at få gang i kroppen på er ved f.eks. at starte med at cykle. Har du ikke allerede en cykel stående i skuret, så kan Cykel Shoppen helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel.

Når du cykler, får du pulsen op og får derved styrket din kondition. Udover at du gør noget godt for din krop, så er det at cykle også en fantastisk måde at komme ud og få noget frisk luft. Det er en sportsgren, der kan dyrkes overalt, hvad end du er til bykørsel, eller hellere vil cykle ud i det åbne landskab. For mange, kan det ligefrem være en terapeutisk oplevelse at kunne sætte sig i sadlen og cykle en lang tur ud i naturen, hvor man kan nyde de grønne træer og høre fuglene kvidre.

Cykling er også en sport, der kan dyrkes på mange forskellige niveauer. Det kan være du bare har en almindelig billig cykel, som du kan tage en tur på i ny og næ, eller måske du går all in og investerer i flere cykler, så der både er mulighed for at køre landevejskørsel, og cykle i mere udfordrende terræn.

natur

Overrask familien med nye cykler

Ofte kan det være svært at starte en sport op, hvis man er den eneste, der skal i gang. Det kan være en god idé at alliere sig med en ven, så der er nogen at samtale med, når man cykler derudaf. På den måde kan man også holde hinanden op på aftalerne om at mødes til en cykeltur.

En anden god mulighed, er at få familien med på motionsbølgen. Gør det til en fælles ting i husstanden, at i cykler en hyggelig søndagstur. Det giver mange gode timer med nærhed og samvær mens I får styrket kroppen. At investere i cykler til hele familien, det er den perfekte gave, og det vil være noget, som I kan nyde godt af mange år frem.

Lad motion og udeliv blive en del af ferien

At cykle er ikke kun en fantastisk måde at tilbringe fritiden på i hverdagene. Det kan også sagtens blive omdrejningspunktet for familiens næste sommerferie, påskeferie eller efterårsferie.

Oplev de mange skønne områder, som Danmark har at byde på. Ved at tage familiens cykler med på ferien, har i rig mulighed for at komme rundt og se alt den vidunderlige natur, der eksisterer.