Ring fra Ole Lynggaard

Giv den smukkeste gave – en Ole Lynggaard ring

Med en ring fra en af guldsmed Ole Lynggaards magiske og fortryllende kollektioner, får du både dansk smykkedesign i international topklasse, udsøgt kvalitet og et smykke designet til den moderne kvinde. Giv dig selv en gave for livet – eller ønsk dig en ring af én, du har kær.

Ringe af den højeste kvalitet

Alle ringe fra Ole Lynggaard Copenhagen udføres i 18 karat guld eller i sterlingsølv, og kollektionerne strækkes sig fra de helt enkle og skulpturelle designs til de overdådigt udtryksfulde, besat med ædelstene og diamanter.

I hver eneste ring er der lagt vægt på detaljer og godt kunsthåndværk i et smykkeunivers, der med rette ofte beskrives som magisk, når guldsmedene i Lynggaards værksted tryller med sten og polerer, banker, børster eller satinerer metallets overflade for at skabe det helt rigtige udtryk i ringene.

Ved satinering skæres der ultrafine linjer i metallets overflade, så der opnås en mat bohemeagtig overflade, som står i smuk kontrast til de farverige ædelsten, der er så helt uundværlige for Charlotte og Ole Lynggaard, når de designer smykker.

Bankede og børstede overflader får ligeledes et mere mat udtryk, mens det polerede metal kan fremhæve unikke detaljer og give ekstra liv til glimtende ædelstene som diamanter.

Du kan se et udvalg af smukke Ole Lynggaard ringe på https://guldbrandsenjuveler.dk/.

Ring fra Ole Lynggaard

Naturen som den store inspirator

Ole Lynggaard Copenhagen er grundlagt af guldsmed Ole Lynggaard i 1963.

Han vidste allerede som helt ung, at han ville leve af ikke bare at lave smykker som sin far, der ligeledes var guldsmed, han ville skabe smykker.

Og siden er hans og firmaets smykker blevet indbegrebet af dansk smykkedesign.

Naturen er og har hele tiden været den store inspirator for Ole Lynggaard, og fascinationen for naturen, dens farver og former er gået i arv til datteren Charlotte Lynggaard, der i dag er kreativ direktør i firmaet og står bag mange af de smukke smykkedesigns i samarbejde med sin far.

I Charlotte Lynggaards designs mødes feminine og lette toner med klassisk stil og elegance i et unikt formsprog, der med inspiration fra naturen både rummer organiske former og majestætisk skønhed.

I sine designs udnytter hun forskellige farver i 18 karat guld og designer ligeledes smykker i sterlingsølv – og så har hun en stor passion for og kærlighed til farverige ædelsten.

En kærlighed, der ses i mange af hendes kollektionerne.

Karakteristiske sten eller enkel elegance

Smykker og ringe er om noget personlige, og derfor skal en ring udtrykke, hvem du er – og fortælle en historie om netop dig.

Og derudover skal en ring skabe glæde.

Så uanset om du er til det enkle, grafiske udtryk eller det mere ekstravagante med store og farverige ædelsten sat i en guldindfatning, så er der en ring at finde for netop dig i en af de mange, eventyrlige kollektioner fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Du bestemmer selv din stil og dit udtryk, og med en Ole Lynggaard ring på fingeren er du sikker på at påkalde dig opmærksomhed.