håndmaske

Giv dine hænder opmærksomhed 

Hænder er ikke bare praktiske redskaber som kroppen er udstyret med. De er praktiske, men de er også en masse andet. De fortjener din opmærksomhed på samme måde som dit ansigt. Dine hænder bliver dagligt udsat for vind, vejr, snavs og støv. Giv dine hænder opmærksomhed og pleje med en rigtig god håndmaske

Sådan fungerer en håndmaske 

  • Vask dine hænder grundigt og tør dem godt. Brug ikke en skrap sæbe. Brug gerne en mild sæbe uden parfume eller anden tilsat duft. Tør hænderne grundigt og lad dem også lufttørre et øjeblik. 
  • Åben pakken, tag handskerne ud og tag dem på. Handskerne gøres fast ved håndleddet. Behold dem på et kvarter. Du kan godt bruge dine hænder til lette opgaver imens du har håndmaske på. Du kan også vælge at lade hænderne hvile og give dem en tiltrængt pause mens du bruger en håndmaske. 
  • Tag handskerne af. Masser den resterende essens ind i huden. Nu er du færdig med din håndmaske og dine hænder har fået pleje og opmærksomhed. 
  • Vask ikke hænderne bagefter. Vask først hænderne igen, når de er blevet beskidte af andre årsager. 

Giv hænderne ekstra pleje 

Huden omkring dine øjne er sart, derfor passer du ekstra godt på den. Din krop får creme når du kommer ud fra badet. Dine hænder trænger også til pleje. Ikke bare resterne fra den creme du brugte på øjnene eller kroppen. De har brug for deres helt egen pleje. Hænderne skal have en håndmaske. De er dine arbejdsredskaber hele livet igennem. De fortjener ekstra pleje. 

Smukke hænder hele livet 

Med en god håndcreme og en håndmaske et par gange om ugen kan du have smukke hænder hele livet. En håndmaske kan ikke gøre dine hænder yngre, men den kan give dem et smukkere og friskere udsende. Med en håndmaske bliver dine hænder både smukkere og blødere. 

Hvis du sparer på håndcreme og håndmaske lider dine hænder derunder. De bliver triste, tørre og ru. Huden kan tørre så meget ind at den begynder at sprække. Det er ikke kun vind og vejr der påvirker dine hænder. Alt det vand de kommer i kontakt med i løbet af en dag, tørrer dem ud og gør huden trist. 

Hvad dine hænder fortæller om dig 

Smukke velplejede hænder med lange eller korte velplejede negle fortæller deres helt egen historie. Hænder som er uplejede og med synlige neglebånd fortæller en helt anden historie. En god håndmaske kan hjælpe med at udligne historien. 

Grove og ru hænder med u-passede negle fortæller om en person som arbejder og er til i verden, men som ikke passer særligt godt på sig selv. 

Smukke velplejede hænder med korte negle uden lak, eller med et tyndt lag gennemsigtigt lak fortæller om et menneske der arbejder og er til i verden, men som også passer på sig selv. 

Smukke velplejede hænder med lange lakerede negle fortæller historien om et menneske der kun måske arbejder, men helt sikkert er til i verden og som har stor respekt for sig selv.