køb erhvervsejendom

Køb erhvervsejendom til din virksomhed

Flere og flere vælger at starte egen virksomhed – og med god grund. Der kan være rigtigt gode penge i sin egen virksomhed, rigtigt gode arbejdsforhold og selvfølgelig så foregår dagen også en anelse mere på dine præmisser, fremfor hvis du skal arbejde under en chef.

Dog er det ikke lutter lagkage – særligt ikke i begyndelsen. Her er det nemlig en masse hårdt arbejde, lange dage, og en masse research i forskellige områder, så du er sikker på, at du både arbejder indenfor loven, men også at du indgår i de bedste aftaler.

Hvis du vil læse mere om det – specifikt i forbindelse med køb af erhvervsejendom – så kan du blot læse mere lige her.

Hvad er en erhvervsejendom?

Det giver måske sig selv for nogen, men hvis du aldrig har tænkt særligt meget på at starte egen virksomhed eller på nogen måde har haft noget med en virksomhed at gøre på den måde, så står det måske ikke helt så klart for dig, hvad en erhvervsejendom egentligt er.

Kort sagt, så er det dog blot en ejendom, der benyttes til en virksomheds erhvervsformål. Det kan vedrøre en lang række formål, og der er mange ting i det, som du i virkeligheden skal være opmærksomme på, hvis du går hen og indgår i et køb erhvervsejendom.

Selvom du måske i forvejen ved, hvad det er, fordi du står og skal bruge en ejendom til din virksomhed, så giver det altså god mening lige at læse lidt nærmere om emnet, inden du indgår i køb af erhvervsejendom.

køb erhvervsejendom

Det bør du vide

Der er en række ting, som du bør være opmærksom på, i forbindelse med køb af erhvervsejendom på samme måde som der ville være nogle ting, hvis du skulle ud og købe en bolig. Har du erfaring med at købe bolig, så kan du trække lidt på det, da nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, er de samme – dog er det ikke helt de samme regler. Det er altså blot rammen, du kan bruge.

Der er nemlig nogle andre juridiske forhold i forbindelse med erhvervsejendomme, og dem skal du have undersøgt, inden du kaster dig ud i købet.

Få hjælp af en boligadvokat

Ligeledes kan du med fordel få hjælp af andre, når du vil købe erhvervsejendom, da det vil spare dig for en masse arbejde i forbindelse med netop dette. Det svarer til at få hjælp af en ejendomsmægler, det er blot i forbindelse med erhverv. Det er dog stadig boligadvokaten, der går ind og kigger på sagerne, så har du én fra dit boligkøb, som du var godt tilfreds med, og som du stoler på, så kan du evt. kontakte dem igen og enten benytte dem eller høre, om de måske har nogen, som de kan anbefale. Det gør processen nemmere og mere smertefri for dig, og du er sikker på, at der er blevet læst det, der står med småt.